Shporta

Çantë dore, e zezë

Çantë dore, e zezë
Çantë dore, e zezë
Çantë dore, e zezë
Çantë dore, e zezë
Çantë dore, e zezë
Çantë dore, e zezë
Çantë dore, e zezë
Çantë dore, e zezë
Çantë dore, e zezë
Çantë dore, e zezë
Çantë dore, e zezë
Çantë dore nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë premium crazy dhe e punuar me dorë.
  • Kodi: FDF7819
€50.00