Shporta

Pyetjet më të shpeshta

Po, ne ofrojmë pagesën cash pas dorëzimit si metodë pagese për porositë brenda Kosovës, Maqedonisë Veriore dhe Shqipërisë.
Ne përdorim 100% lëkura cilësore të lartë Crazy dhe Vachetta për të gjitha cantat, kuletat dhe aksesoret tanë.
Aktualisht, ne dërgojmë vetëm në Kosovë, Maqedoni Veriore dhe Shqipëri.
Po, të gjitha produktet tona janë të bëra nga 100% lekurë e vërtetë cilësore.
Koha e dorëzimit ndryshon në varësi të destinacionit, por zakonisht porositë dorëzohen brenda 2-3 ditëve të punës.
Po, ne ofrojmë një garanci kundër çdo defekti prodhimi. Ju lutemi referojuni politikës sonë të garancisë për më shumë detaje.
Nuk pranojm kthime ose ndërrime pasiqë produkti duhet të kontrollohet gjatë pranimit të porosisë dhe ne momentin e pranimit mund të kthehet produkti nëse nuk është si përshkruhet në webfaqen tonë.
Po, të gjitha produktet tona janë me kujdes të krijuara pune dore nga artizanë të aftë duke përdorur teknikat tradicionale.
Për momentin, ne nuk ofrojmë opsione të personalizimit. Megjithatë, ne po zgjerojmë vazhdimisht gamën tonë të produkteve, kështu që qëndroni të lidhur për ndryshimet!

....