Shporta

Rreth FD Leather

Si çdo markë që ka një arsye për themelimin e saj, në FD LEATHER gjithçka filloi me një çantë. Pesëmbëdhjetë vjet më parë kur bashkëshorti im më dhuroi për ditëlindje një çantë të dizajnuar pundore. Kjo çantë më bëri të ndihem e veçantë dhe e vlefshme.

FD LEATHER u themelua me këto ëndrra në fillim të vitit 2022. Është detyra jonë të dizajnojmë çanta dhe aksesorë të veçantë dhe me vlerë për t'i bërë njerëzit të ndihen të veçantë dhe të vlefshëm dhe për t'i bërë klientët tanë të lumtur.
Nëse doni të bëni veten dhe të dashurit tuaj të përjetojnë këtë ndjenjë, ju jeni në vendin e duhur.
Produktet FD LEATHER janë tërësisht të punuar me dorë, absolutisht nuk përdoret asnjë makineri. Përdoret lëkura 100% e cilësisë më të lartë.

Përgjithësisht lëkura e përdorur është lëkurë e yndyrshme, crazy dhe vaketa. Lëkura “crazy” është shumë i fortë dhe i aftë të qëndrojë gjatë gjithë dekadave nëse trajtohet siç duhet. Ka një reputacion të gjatë për të qenë i qëndrueshëm, i gjithanshëm dhe i përjetshëm.

Për shkak të veçorive të saj, lëkura dihet se zgjat për një kohë jashtëzakonisht të gjatë nëse kujdeset siç duhet.
Lëkurat janë 1.6-2 mm të trasha.

...