Shporta

Çanta

Çantë krahu me një dizajn modern nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë premium crazy kanellë dhe e punuar me dorë. Dimenzionet : 21x28x8 cm...
€80.00
Çantë e vogël krahu me dizajn klasik nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë premium crazy dhe e punuar me dorë...
€50.00
Çantë krahu nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë. Dimenzionet: 37x27x8 cm...
€150.00
Çantë krahu për femra me dizajn të rrumbullakët nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë premium crazy dhe e punuar me dorë...
€50.00
Çantë dore nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë premium crazy dhe e punuar me dorë...
€50.00
Çantë krahu me stil postier FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë...
€80.00
Çantë krahu nga FD Leather, është e përbërë nga materiali lëkurë vaketa gështenje dhe e punuar me dorë. Dimenzionet: 28x20x7.5 cm...
€180.00
Çantë krahu klasik nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë. Dimenzionet: 23x14x8 cm...
€70.00
Çantë krahu me një dizajn Vintage nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë pembe me efekt të vjetërsuar dhe e punuar me dorë. Dimenzionet: 22x14x6 cm...
€70.00
Çantë dore e gjelbërt nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë. Dimenzionet: 23/31x20x7 cm...
€100.00
Çantë për femra nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë. Dimenzionet: 26x21x4.5 cm...
€100.00
Çantë qafe nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë. Dimenzionet: 17x9,5x2 cm...
€50.00
Showing 1 to 12 of 21 (2 Pages)