Shporta

Kushtet e përdorimit

1. Të dhënat personale

1.1. Të dhënat personale do të mbesin vetëm në FD Leather dhe nuk do të përdoren për asnjë arsyje tjetër.

1.2. Ne si FD Leather besojmë që siguria e infomacioneve personale të mbledhura prej klientëve bashkëpunuesëve,dhe atyre që kanë lidhje me biznesin tonë ka një rëndësi të madhe si një përgjegjësi sociale.

1.3. Ne e implementojmë këtë marrëveshje për të siguruar udhëzimin për sigurinë,menagjimin dhe përdorimin e informacioneve personale.


2. Metoda e pagesave

Në webfaqen tonë mund të krijoni porosi dhe pagesën do të realizoni pasi të pranoni produktin.


3. Transporti

Ofrojm transport në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni Veriore  dhe kostoja e transportit në Kosovë është falas në porositë në vlerën mbi 100Eur kurse nën vlerën 100Eur transporti është 2Eur kurse në Shqipëri dhe Maqedoni Veriore 5Euro.


4. Ndihma ndaj konsumatorit

Mund të na kontaktoni në numrin +383 44 217 130 për cdo pakjartësi apo informatë rreth porosisë poashtu mund të na dërgoni email në adresën info@fdleather.com.