Shporta

Çantë e vogël krahu me dizajn klasik, e kaftë

Çantë e vogël krahu me dizajn klasik, e kaftë
Çantë e vogël krahu me dizajn klasik, e kaftë
Çantë e vogël krahu me dizajn klasik, e kaftë
Çantë e vogël krahu me dizajn klasik, e kaftë
Çantë e vogël krahu me dizajn klasik, e kaftë
Çantë e vogël krahu me dizajn klasik, e kaftë
Çantë e vogël krahu me dizajn klasik, e kaftë
Çantë e vogël krahu me dizajn klasik, e kaftë
Çantë e vogël krahu me dizajn klasik, e kaftë
Çantë e vogël krahu me dizajn klasik, e kaftë
Çantë e vogël krahu me dizajn klasik, e kaftë
Çantë e vogël krahu me dizajn klasik, e kaftë
Çantë e vogël krahu me dizajn klasik, e kaftë
Çantë e vogël krahu me dizajn klasik, e kaftë
Çantë e vogël krahu me dizajn klasik, e kaftë
Çantë e vogël krahu me dizajn klasik nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë premium crazy dhe e punuar me dorë.
  • Kodi: FDF7811
  • Creative Paterns
€50.00