Shporta

Çantë krahu lëkurë, e kaftë

Çantë krahu lëkurë, e kaftë
Çantë krahu lëkurë, e kaftë
Çantë krahu nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë.
  • Kodi: FDF7813
€40.00