Shporta

Çantë krahu me dizajn në formë të zemrës, rozë

Çantë krahu me dizajn në formë të zemrës, rozë
Çantë krahu me dizajn në formë të zemrës, rozë
Çantë krahu me dizajn në formë të zemrës, rozë
Çantë krahu me dizajn në formë të zemrës, rozë
Çantë krahu me dizajn në formë të zemrës, rozë
Çantë krahu me dizajn në formë të zemrës, rozë
Çantë krahu me dizajn në formë të zemrës, rozë
Çantë krahu me dizajn në formë të zemrës, rozë
Çantë krahu me dizajn në formë të zemrës, rozë
Çantë krahu me dizajn në formë të zemrës, rozë
Çantë krahu me dizajn në formë të zemrës, rozë
Çantë krahu me dizajn në formë të zemrës nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë.
  • Kodi: FDF7816
€70.00