Shporta

Çantë krahu me dizajn të planetit të tokës, kafe

Çantë krahu me dizajn të planetit të tokës, kafe
Çantë krahu me dizajn të planetit të tokës, kafe
Çantë krahu me dizajn të planetit të tokës, kafe
Çantë krahu me dizajn të planetit të tokës, kafe
Çantë krahu me dizajn të planetit të tokës, kafe
Çantë krahu me dizajn të planetit të tokës, kafe
Çantë krahu me dizajn të planetit të tokës, kafe
Çantë krahu me dizajn të planetit të tokës, kafe
Çantë krahu me dizajn të planetit të tokës, kafe
Çantë krahu me dizajn të planetit të tokës, kafe
Çantë krahu me dizajn të planetit të tokës, kafe
Çantë krahu me dizajn të planetit të tokës, kafe
Çantë krahu me dizajn të planetit të tokës, kafe
Çantë krahu me dizajn të planetit të tokës nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë premium crazy dhe e punuar me dorë.
Dimenzionet: 37x27x8 cm.
  • Kodi: FDM729
  • Creatif Awl paterns
€220.00