Shporta

Çantë dore, e gjelbërt

Çantë dore, e gjelbërt
Çantë dore, e gjelbërt
Çantë dore, e gjelbërt
Çantë dore, e gjelbërt
Çantë dore, e gjelbërt
Çantë dore, e gjelbërt
Çantë dore, e gjelbërt
Çantë dore, e gjelbërt
Çantë dore, e gjelbërt
Çantë dore, e gjelbërt
Çantë dore, e gjelbërt
Çantë dore e gjelbërt nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë.
Dimenzionet: 23/31x20x7 cm.
  • Kodi: FDF786
  • Tree House Patterns
€100.00