Shporta

Çantë krahu klasik, e zezë me pulla

Çantë krahu klasik, e zezë me pulla
Çantë krahu klasik, e zezë me pulla
Çantë krahu klasik, e zezë me pulla
Çantë krahu klasik, e zezë me pulla
Çantë krahu klasik, e zezë me pulla
Çantë krahu klasik, e zezë me pulla
Çantë krahu klasik, e zezë me pulla
Çantë krahu klasik, e zezë me pulla
Çantë krahu klasik, e zezë me pulla
Çantë krahu klasik, e zezë me pulla
Çantë krahu klasik, e zezë me pulla
Çantë krahu klasik nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë.
Dimenzionet: 23x14x8 cm.
  • Kodi: FDF784
€70.00