Shporta

Çantë krahu me efekt ndryshku, kafe

Çantë krahu me efekt ndryshku, kafe
Çantë krahu me efekt ndryshku, kafe
Çantë krahu me efekt ndryshku, kafe
Çantë krahu me efekt ndryshku, kafe
Çantë krahu me efekt ndryshku, kafe
Çantë krahu me efekt ndryshku, kafe
Çantë krahu me efekt ndryshku, kafe
Çantë krahu me efekt ndryshku, kafe
Çantë krahu me efekt ndryshku, kafe
Çantë krahu nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë.
Dimenzionet: 37x27x8 cm.
  • Kodi: FDM723
  • patern by HezarfenArt
€150.00