Shporta

Çantë krahu me lëkurë vaketa, gështenje

Çantë krahu me lëkurë vaketa, gështenje
Çantë krahu me lëkurë vaketa, gështenje
Çantë krahu me lëkurë vaketa, gështenje
Çantë krahu me lëkurë vaketa, gështenje
Çantë krahu me lëkurë vaketa, gështenje
Çantë krahu me lëkurë vaketa, gështenje
Çantë krahu me lëkurë vaketa, gështenje
Çantë krahu me lëkurë vaketa, gështenje
Çantë krahu me lëkurë vaketa, gështenje
Çantë krahu me lëkurë vaketa, gështenje
Çantë krahu me lëkurë vaketa, gështenje
Çantë krahu me lëkurë vaketa, gështenje
Çantë krahu me lëkurë vaketa, gështenje
Çantë krahu nga FD Leather, është e përbërë nga materiali lëkurë vaketa gështenje dhe e punuar me dorë.
Dimenzionet: 28x20x7.5 cm.
  • Kodi: FDF781
€180.00