Shporta

Çantë krahu me një dizajn modern, e kaftë

Çantë krahu me një dizajn modern, e kaftë
Çantë krahu me një dizajn modern, e kaftë
Çantë krahu me një dizajn modern, e kaftë
Çantë krahu me një dizajn modern, e kaftë
Çantë krahu me një dizajn modern, e kaftë
Çantë krahu me një dizajn modern, e kaftë
Çantë krahu me një dizajn modern, e kaftë
Çantë krahu me një dizajn modern, e kaftë
Çantë krahu me një dizajn modern, e kaftë
Çantë krahu me një dizajn modern nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë premium crazy kanellë dhe e punuar me dorë.
Dimenzionet : 21x28x8 cm.
  • Kodi: FDF789
€80.00