Shporta

Çantë krahu me stil postier, e kaftë

Çantë krahu me stil postier, e kaftë
Çantë krahu me stil postier, e kaftë
Çantë krahu me stil postier, e kaftë
Çantë krahu me stil postier, e kaftë
Çantë krahu me stil postier, e kaftë
Çantë krahu me stil postier, e kaftë
Çantë krahu me stil postier, e kaftë
Çantë krahu me stil postier, e kaftë
Çantë krahu me stil postier, e kaftë
Çantë krahu me stil postier, e kaftë
Çantë krahu me stil postier, e kaftë
Çantë krahu me stil postier, e kaftë
Çantë krahu me stil postier, e kaftë
Çantë krahu me stil postier FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë.
  • Kodi: FDM721
  • patern by Seven Hill
€80.00