Shporta

Çantë krahu për femra me dizajn të rrumbullakët, e zezë

Çantë krahu për femra me dizajn të rrumbullakët, e zezë
Çantë krahu për femra me dizajn të rrumbullakët, e zezë
Çantë krahu për femra me dizajn të rrumbullakët, e zezë
Çantë krahu për femra me dizajn të rrumbullakët, e zezë
Çantë krahu për femra me dizajn të rrumbullakët, e zezë
Çantë krahu për femra me dizajn të rrumbullakët, e zezë
Çantë krahu për femra me dizajn të rrumbullakët, e zezë
Çantë krahu për femra me dizajn të rrumbullakët, e zezë
Çantë krahu për femra me dizajn të rrumbullakët, e zezë
Çantë krahu për femra me dizajn të rrumbullakët nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë premium crazy dhe e punuar me dorë.
  • Kodi: FDF7814
€50.00