Shporta

Çantë qafe, e kaftë

Çantë qafe, e kaftë
Çantë qafe, e kaftë
Çantë qafe, e kaftë
Çantë qafe, e kaftë
Çantë qafe, e kaftë
Çantë qafe, e kaftë
Çantë qafe, e kaftë
Çantë qafe, e kaftë
Çantë qafe, e kaftë
Çantë qafe, e kaftë
Çantë qafe, e kaftë
Çantë qafe nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë.
Dimenzionet: 17x9,5x2 cm.
  • Kodi: FDU100
€50.00