Shporta

Çanta

Këllëf për Macbook 11 deri 15inch nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë...
€80.00
Këllëf për llaptop me një stil autentik nga FD Leather, me lëkurë të kombinuar dhe e punuar me dorë. Dimenzionet : 34.1x23.8 / 13inch..
€70.00
Çantë për femra nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë premium crazy dhe e punuar me dorë. Dimenzionet: 28x28x2 cm...
€40.00
Çantë krahu me dizajn në formë të zemrës nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë...
€70.00
Çantë të sezonit veror nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë premium crazy dhe e punuar me dorë...
€40.00
Çantë krahu me dizajn të planetit të tokës nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë premium crazy dhe e punuar me dorë. Dimenzionet: 37x27x8 cm...
€220.00
Çantë krahu me dizajn kompasi nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë premium crazy dhe e punuar me dorë...
€180.00
Çantë krahu me dizajn unik nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë premium crazy dhe e punuar me dorë...
€60.00
Çantë krahu nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë...
€40.00
Showing 13 to 21 of 21 (2 Pages)