Shporta
PRODUKTET MË TË PREFERUAR
Kodi: FDF781
Çantë krahu nga FD Leather, është e përbërë nga materiali lëkurë vaketa gështenje dhe e punuar me dorë. Dimenzionet: 28x20x7.5 cm...
€180.00
Kodi: FDM729
Çantë krahu me dizajn të planetit të tokës nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë premium crazy dhe e punuar me dorë. Dimenzionet:..
€220.00
Kodi: FDF7810
Këllëf për llaptop me një stil autentik nga FD Leather, me lëkurë të kombinuar dhe e punuar me dorë. Dimenzionet : 34.1x23.8 / 13inch..
€70.00
Kodi: FDF785
Kuletë për smartphone nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë. Dimenzionet: 20x13x5 cm...
€60.00
ÇANTA
Kuleta
Çanta
Aksesorë