Shporta

Këllëf për llaptop me një stil autentik, rozë

Këllëf për llaptop me një stil autentik, rozë
Këllëf për llaptop me një stil autentik, rozë
Këllëf për llaptop me një stil autentik, rozë
Këllëf për llaptop me një stil autentik, rozë
Këllëf për llaptop me një stil autentik, rozë
Këllëf për llaptop me një stil autentik, rozë
Këllëf për llaptop me një stil autentik, rozë
Këllëf për llaptop me një stil autentik nga FD Leather, me lëkurë të kombinuar dhe e punuar me dorë.
Dimenzionet : 34.1x23.8 / 13inch
  • Kodi: FDF7810
€70.00