Shporta

Kuletë e gjatë retro, e gjelbërt

Kuletë e gjatë retro, e gjelbërt
Kuletë e gjatë retro, e gjelbërt
Kuletë e gjatë retro, e gjelbërt
Kuletë e gjatë retro, e gjelbërt
Kuletë e gjatë retro, e gjelbërt
Kuletë e gjatë retro, e gjelbërt
Kuletë e gjatë retro, e gjelbërt
Kuletë e gjatë retro, e gjelbërt
Kuletë e gjatë retro, e gjelbërt
Kuletë e gjatë retro nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë.
Dimenzionet: 9.3x19.5 cm.
  • Kodi: FDF787
  • patern by retro
€45.00