Shporta

Kuletë e vogël, e kaltërt

Kuletë e vogël, e kaltërt
Kuletë e vogël, e kaltërt
Kuletë e vogël, e kaltërt
Kuletë e vogël, e kaltërt
Kuletë e vogël, e kaltërt
Kuletë e vogël, e kaltërt
Kuletë e vogël, e kaltërt
Kuletë e vogël, e kaltërt
Kuletë e vogël, e kaltërt
Kuletë e vogël nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë.
  • Kodi: FDF788
€25.00