Shporta

Kuletë për smartphone, e zezë/kaltërt

Kuletë për smartphone, e zezë/kaltërt
Kuletë për smartphone, e zezë/kaltërt
Kuletë për smartphone, e zezë/kaltërt
Kuletë për smartphone, e zezë/kaltërt
Kuletë për smartphone, e zezë/kaltërt
Kuletë për smartphone, e zezë/kaltërt
Kuletë për smartphone, e zezë/kaltërt
Kuletë për smartphone nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë.
  • Kodi: FDM722
  • patern by Tikal
€50.00