Shporta

Kuletë për smartphone, rozë

Kuletë për smartphone, rozë
Kuletë për smartphone, rozë
Kuletë për smartphone, rozë
Kuletë për smartphone, rozë
Kuletë për smartphone, rozë
Kuletë për smartphone, rozë
Kuletë për smartphone, rozë
Kuletë për smartphone, rozë
Kuletë për smartphone, rozë
Kuletë për smartphone, rozë
Kuletë për smartphone, rozë
Kuletë për smartphone nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë dhe e punuar me dorë.
Dimenzionet: 20x13x5 cm.
  • Kodi: FDF785
  • patern by Tikal
€60.00