Shporta

Portofol me disa hapësira për kartelë, e kaftë

Portofol me disa hapësira për kartelë, e kaftë
Portofol me disa hapësira për kartelë, e kaftë
Portofol me disa hapësira për kartelë, e kaftë
Portofol me disa hapësira për kartelë, e kaftë
Portofol me disa hapësira për kartelë, e kaftë
Portofol me disa hapësira për kartelë, e kaftë
Portofol me disa hapësira për kartelë, e kaftë
Portofol me disa hapësira për kartelë, e kaftë
Portofol me disa hapësira për kartelë, e kaftë
Portofol me disa hapësira për kartelë, e kaftë
Portofol me disa hapësira për kartelë, e kaftë
Portofol me disa hapësira për kartelë, e kaftë
Portofol me disa hapësira për kartelë, e kaftë
Kuletë nga FD Leather, është e përbërë nga materiali 100% lëkurë premium crazy dhe e punuar me dorë.
  • Kodi: FDU102
€50.00